okobooko – böcker för barn

Kund: Pepper & Onion

Specialproducerade barnböcker med animationer för iPads. Dina barn kommer att älska denna app! Passa på att spela in din röst när du läser högt för barnen så kan de lyssna på sagor även om du inte kan läsa högt just då. Ett tips är att låta tex en morförälder läsa in böckerna.

Du får med en bok gratis och sen väljer du själv om du vill läsa fler. Inga prenumerationer eller månadsavgifter. Ladda ned och testa, vi hoppas att du gillar okobooko!

Våra böcker får barn intresserade av läsning och inkluderar kul animationer och ljudeffekter. Helt enkelt så som en barnbok ska vara 2015. Våra barn spenderar allt mer tid med iPads och vi som vuxna behöver uppmuntra dem att använda den för läsning, inte bara spel.

Alla våra böcker är specialproducerade för iPad och biblioteket kommer att uppdateras med fler titlar. Detta är den första versionen av okobooko och den inkluderar två bokserier med tre böcker vardera.
Viktor och morfars hund – (3 böcker) lär känna Viktor som får en oväntad vän när han möter morfars hund. En hund som kan prata! Busiga äventyr för alla barn I åldrarna 3-6.

Lisas äventyr – (3 böcker) Lisas pappa jobbar som forskare på ett stort företag. Han blandar hemliga och magiska vätskor på jobbet. Ibland måste Lisas pappa jobba hemma och då kan vad som helst hända. Lisa krymper, leksakerna blir levande och hon förvandlas till en fågel. Fantasifulla sagor för barn I åldern 3-6 år.

okobooko - böcker för barn