Webbyrå för appar och apputveckling

I den digitala världen är en webbyrå med expertis inom apputveckling en av de mest efterfrågade aktörerna.  

Vi kombinerar vår stora passion för att utveckla idéer med djup kompetens inom mobila användarupplevelser och kan på så sätt möta de varierande behov som våra kunder står inför.

NIXON NIXON är en digital byrå som sedan starten 2012 har varit med och utvecklat en rad innovativa användarupplevelser och jobbar idag mot några av Sveriges största aktörer i en mängd olika branscher.

NIXON NIXON – experter inom apputveckling:

  • Vi utvecklar appar och är specialister inom mobila användarupplevelser
  • Vi är erfarna och har mycket goda referenser
  • Vi jobbar mot små som stora företag inom olika branschområden, men även mot reklambyråer och andra apputvecklare
  • Vi utvecklar era idéer och omsätter dem i innovativa användarupplevelser
  • Vi kan även hjälpa till vid konsultbehov

Kort om oss på NIXON NIXON

Webbbyråer som utvecklar appar är särskilt eftertraktade och har starka influenser på marknaden. I detta har NIXON NIXON snabbt blivit en pålitlig och respekterad aktör i en såväl aktuell som konkurrenskraftig bransch. Vi startade vår digitala byrå i Göteborg och har på kort tid intagit en stark position på marknaden för appar och apputveckling. Idag finns vi även i Stockholm med större kapacitet att hjälpa våra kunder med den digitala utvecklingen. Bland några av våra mest välkända referenser finner du till exempel Gravidboken – appen för iPad som låter föräldrar följa varje steg av graviditeten noggrant och interaktivt.

Webbyrå appar och apputveckling

Ett växande behov för bra apputveckling

Digitala tjänster, såsom apputveckling, har blivit en viktig grundsten i det digitaliserade samhället där appar i stor grad är en del av vår vardag. Inte bara som tidsfördriv, utan även som ett verktyg för funktion och livsstil. Vi har förstått att det finns ett växande behov och intresse för appar. På NIXON NIXON jobbar vi hela tiden med hänsyn till konsumenternas beteenden och de många olika tendenser som märks i digitala världen. Är du intresserad av vad vi kan göra för dig utifrån dina specifika behov och önskemål kan du under fliken “Våra case” ta del av några av de företag vi har arbetat med och vad vi har gjort för dem Varmt välkommen till NIXON NIXON!